Izkušnje uporabnikov

Ime mi je Dorett K. Stara sem 49 let in živim v Weimarju v Thüringnu. Že nekaj let imam bolečine,  zato ne morem delati. Pred nekaj meseci sem si kupila majhen disk Polarix za okrog vratu in ga nosim vsak dan! Pred kratkim sem si kupila še kristal šungit v obliki obeska, ki ga tudi nosim. Tako imam odtočne in dotočne sile in počutim se zelo dobro! Zagotovo bi kupila še en Polarix disk, če bi se sedanji polomil. Veliko se ukvarjam z energijskimi silami in moje velike sanje so imeti svoj inštitut za alternativno medicino. Tam bi delala z zdravilnimi močmi diska Polarix. Kupila bi še večvaljni oscilator - ki je veliki brat Polarixovega diska - in tako pomagala ljudem!

Dorett K.

Kar nekaj časa že uporabljam Polarix za lajšanje občasnih težav. V začetku epidemije me je mesec in pol bolel zob. Vsak dan pred spanjem sem si Polarix polagala na lice, ponoči pa sem ga dala pod blazino. Najbrž zato ni prišlo do močnega zobobola in sem laže dočakala zobozdravnika. 
Če se kak dan počutim slabše, si ga za pet minut položim na vsako čakro. Velikokrat ga nosim kar s seboj v žepu ali okrog vratu. Opazila sem, da mi je vsakič čez par dni bolje. 


Milena Š., 67 let, upokojenka

Najprej smo si kupili veliki Polarix, ki ga imamo v dnevnem prostoru za pozitivno vzdušje. Sama imam pogoste glavobole. Takrat pa si namestim tja, kjer me boli, majhen Polarix proti bolečinam. Če to naredim takoj, ko začutim bolečino, glavobol izgine. Polarix imam vedno pod vzglavnikom; ko grem od doma, pa ga tudi vedno vzamem s seboj.

Vera A., 68 let, dipl. ekonomistka

Pred dvema letoma sem dobila diagnozo rak na levi dojki. Tumor so mi uspešno odstranili in mi hkrati vzeli štiri varovalne bezgavke, ki so bile na srečo čiste. Takrat sem se na priporočilo sodelavca odločila za nakup Polarixa. Uporabljam njegovo najmanjšo verzijo. Zvečer, preden grem spat, si ga ovijem okoli leve dlani. Občutek imam, da mi pomaga lajšati topo bolečino, ki se seli po celotni roki, kar je posledica odvzetih bezgavk. Vsekakor je bil nakup vašega izdelka pravilna odločitev.

Karmen L.

Polarix sem prejela v dar za rojstni dan. Najprej niti nisem vedela, kaj naj z njim. Ko sem ga končno preizkusila, sem ugotovila, da se bolje počutim. Vedno ga imam s seboj v toaletni torbici. Najprej sem ga posojala prijateljem, s katerimi smo se več dni družili, a so si kmalu kupili svojega ali pa ga je tudi njim kdo podaril. Zelo se prilagodi telesu in ni moteč, ko ga nosim. Svetujem le, da ga ne pozabite na trebuhu ali križu, ko se vam mudi v sanitarije … hihihi.Breda Z.

»Z velikim veseljem bom podelila res dobre in opazne učinke Polarixa na moje zdravje. Prejšnji teden sem prebolevala virozo. Ko sem ga začela "uporabljati", sem opazila, kako so se mi odprli sinusi, tudi kašljati "sem začela" v smislu izkašljevanja, izboljšalo se je spanje, imela sem več energije. Dobro bi bilo, če bi si imela še enega ves čas v službi, saj dnevno delam z ljudmi, ki so v stiski.«

Polona, 52 let, socialna delavka

Polarix imam le nekaj tednov. Ta čas sem ugotovil, da se mi je bistveno izboljšalo spanje, saj ga imam ponoči pod vzglavnikom. Ne prebujam se tako pogosto kot prej, spanje je trdnejše. Tudi na potrebo grem ponoči manjkrat; prej petkrat, sedaj trikrat. Uporabljam ga sicer vsak dan tudi na drugih mestih, a za enkrat drugih izboljšav ne opažam. Verjetno je potrebno dlje časa, da se izboljšajo še dolgotrajne težave, na primer s prostato, čeprav imam vtis, da je zmanjšanje števila nočnih potreb lahko vpliv Polarixa tudi na prostato.

Zvone (77 let), upokojenec

Polarix sem kupila, ker sem do zdaj zaupala reviji Misteriji in vedela, da mora pomagati. Tako se je tudi izkazalo. Uporabljava ga oba s partnerjem. Opazila sva spremembe na sebi in v notranjosti hiše. Meni je pomagal pri motnjah spanja in vaginalnih problemih. Partnerju so se pozdravili hemoroidi in želodec. Kasneje sem ga posodila tudi tašči in tastu; bila sta zelo zadovoljna, saj jima je odstranil bolečine v glavi in ledvicah. V kratkem času bom kupila še enega!

Metka Š. (29 let), študentska slavistike

Moje izkušnje so pozitivne. Voda dobi nov, boljši okus. Če ga postavim na boleče mesto, bolečina izgine. Uporabljamo ga vsi v družini. Pri sinu je migrena popustila v 5 minutah in namesto bruhanja je prišel na večerjo. Kašelj se v 5 minutah umiri in prehlad se ne razvije naprej. Ocena: odlično.

Manca (50 let), vodja podjetja

Že prva objava o Polarixu v reviji Misteriji me je navdušila in vedela sem, da ga moram imeti. Sedaj ga uporabljamo vsi v družini. Polagam si ga na boleča mesta ali na čakre. Tudi spim z njim. Ker pomaga in je cenovno dostopen, ga priporočam iz srca.

Tanja (51 let), pisarniška delavkaPolarix – polarizacijski disk za naravno
lajšanje bolečin in čiščenje čakerPolarix je pripomoček za naravno lajšanje bolečin in pomlajevanje, ki daje obetavne rezultate. Ugodno vpliva pri težavah, kot so bolečina v trebuhu, križu, kolku, išias, težave s prostato, menstrualne bolečine in depresija.

Narejen je po načelih dr. Georgesa Lakhovskega in Nikole Tesle, ki sta s svojimi visokofrekvenčnimi oscilatorji in vrtinčastimi antenami mnogim ljudem rešila zdravstvene težave.

Polarizacijski disk Polarix večkratno okrepi dotok vitalne energije v naš organizem in ga spodbudi, da se sam pozdravi na povsem naraven način. Najbolj enostavno uporabimo Polarix tako, da ga damo na mesto, kjer je kaj narobe. S polaganjem Polarixa na čakre pa polnimo energijske centre, ki oskrbujejo organe z vitalno energijo.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?