Kaj je Polarix

Originalen povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega.

Polarix je originalen povzetek polarizacijske antene zdravnika Georgesa Lakhovskega. Ob pomoči Nikole Tesle jo je zasnoval kot bistven del naprav, s katerimi so v bolnišnicah pred razcvetom kemije uspešno in poceni zdravili tudi najhujše bolezni.

Iz okolja zajema zdrava nihanja, jih okrepi in oddaja tja, kjer je položen. Bolne celice nihajo po svoje, Polarix jih sili, da zanihajo spet zdravo. Tako se telo zdravi sámo, ne da bi vanj kaj vnašali. Polarix ne seva in ni magnetiziran. Deluje po principih fizike in ne kemije. Elektroinženirji, ki se ukvarjajo z antenami, njegovo delovanje merijo.


Polarix je nepogrešljivi zdravilski pripomoček za naravno zdravljenje, ki bi ga morali imeti vselej na dosegu roke, doma, v avtomobilu, v službi, na dopustu in potovanju. Je namreč izredno učinkovita prva pomoč, ko se začne javljati bolečina na katerem koli delu telesa. Po dosedanjih izkušnjah lahko namreč odlično nadomesti protibolečinska zdravila. In to brez kemije in brez neželenih stranskih učinkov. Samo tako, da ga položimo ali z obližem prilepimo na obolelo mesto. Deluje takoj. Tudi najhujše bolečine ob menstruaciji izginejo v nekaj minutah. Moškim pomaga vzdrževati zdravo prostato. Najbolj priročno je, da imate enega stalno na avtomobilskem sedežu in med vožnjo sedite na njem. Tako se boste obvarovali bolečin v križu in vratu, zlasti med dolgo vožnjo. Po izkušnjah uporabnikov je tudi zbranost med vožnjo boljša.
Polarizacijski disk Polarix je, kot lahko preberete ob opisu izdelka, v vseh treh velikostih logaritemska periodična antena, ki pomaga pri samozdravljenju. Oblikoval jo je dr. Georges Lakhovsky (1868-1942), človek s sanjami in vizijo, da bi se enkrat za vselej končalo obdobje invazivne medicine, ki mučno posega v telo, ga zastuplja s škodljivimi snovmi in terapijami, ki poleg bolnih celic uničijo tudi zdrava tkiva. Pri tem »zdravljenju« pa navadno rani tudi človeško dušo in zlomi človekovega duha. Človek pogosto zapade v depresijo in brezizhodnost.

Pogumni dr. Lakhovsky se je med svojimi raziskavami večkrat obrnil za pomoč na enega največjih genijev, ki so kdaj koli živeli na našem planetu, Nikolo Teslo. Tudi on si je prizadeval za isti cilj, tudi na drugih področjih življenja. A že Nikola Tesla je med drugim izjavil: »Namesto da bi bile revolucionarne zamisli podprte, jih že v fazi razvoja prezrejo in zatrejo sebični interesi vplivne manjšine.« To se je leta 1942 zgodilo tudi polarizacijskem disku, ki ga je dr. Lakhovsky razvijal in z njim uspešno ozdravil mnoge bolezni, tudi najhujše.

Njegovi viziji je na srečo uspelo preživeti ta neugoden čas. Zdaj je tu med nami. V obliki Polarixa, ki je narejen po načelih dr. Lakhovskega. V priročni, majhni obliki. Deluje tako, da iz okolja, najverjetneje s pomočjo etra, zgoščuje naravno energijo, ki vzpodbuja celice, ki so pravzaprav kot mali radijski oddajniki in sprejemniki, da spet zanihajo pravilno. Tako vzpodbuja samozdravljenje in stanje brez depresije. Brez kemije in brez farmacije.


Polarizacijski disk Polarix s svojimi dvanajstimi bakrenimi krožnicami, v nezaključenih krogih, ponuja celicam različno območje frekvenc; te frekvence pa zajemajo nihanja rastlinskih, živalskih in človeških celic. Noben od teh spektrov frekvenc ne more škodovati, zato ker se telo oziroma celice same odzovejo na odgovarjajočo frekvenco, ki jim najbolj ustreza, na neustrezne pa se ne odzovejo. Polarix s svojo zelo široko paleto frekvenc telesu tako le ponudi, povsem nevsiljivo, da izbere tista valovanja, ki so zanj najboljša, in jih vzame. Najboljše so seveda izvorne, nepotvorjene frekvence celic. Izvorne frekvence so namreč povezane s prasilo, ki je ustvarila nas, naše telo, našo dušo ter vso neskončno naravo, ki nas obdaja. In le če smo povezani s to prasilo, smo, pa naj se sliši še tako plehko, zdravi, srečni in ustvarjalni
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?