Polarix za živali

36 mm

Ko na mesto, kjer boli, položimo Polarix, bolečina pojenja in sčasoma izgine. Žival nam to pokaže s svojim obnašanjem. Mnogim živalim to močno pomaga in hočejo imeti Polarix vedno ob sebi. Predvsem ostarelim živalim pomaga, da lažje prenašajo starostne tegobe; manj ali sploh jih ne boli, imajo več energije, so živahnejše in lažje počivajo in spijo.

Vaša cena: 19,90 €

Zelo jim pomagamo, ko jim Polarix obesimo okrog vratu. Uporabimo priloženo bombažno vrvico, ki ne moti delovanja Polarixa in energijskega polja okrog vratu. Lahko pa ga položimo tudi na njihovo ležišče. Same ga bodo pogosto premaknile tako, da jim bo najbolje del. In nič nenavadnega ni, če si Polarix prilastijo in ne pustijo, da jim ga odstranimo. Če imamo več živali, naj ima vsaka svojega, da ga ni treba nobeni jemati. Sicer pa isti Polarix uporabljamo po potrebi za vse živali. Ne nazadnje v težavah pomaga tudi nam ljudem.

Ko Polarix položimo na čakro, »steče« v telo več prane. Če živali to prija, smo storili veliko, da ne bo zbolela. Če ji ne prija, Polarixa ne polagamo na izbrano čakro. Poskusimo na več čakrah. Da bi povsem zavarovali žival pred boleznijo, ga polagamo na vse čakre. Živali jih imajo več kot človek.

Dotok več prane lahko žival tudi vznemiri. Zato začnemo počasi, najprej ga polagamo za nekaj minut. Posebno skrbni moramo biti pri polaganju na glavo. Polaganje ponovimo večkrat na dan. Če pa vidimo, da več prane živali prija, podaljšamo čas ali pa ga kužku obesimo kar okrog vratu.


 

ČAKRE PRI ŽIVALIH

Energijsko polje živali je širše kot pri ljudeh. Živali imajo močan nagon za preživetje; njihove avre težijo k vsrkanju več energije in informacij kot človeške. Živali prejemajo in oddajajo energijo skozi vsako čakro in se močno odzivajo na subtilne vibracije in spremembe iz okolja. Večina živali ima osem glavnih čaker, ki močno vplivajo na njihovo počutje, obnašanje. Glavnih sedem – kronska čakra, čakra tretjega očesa, grlna in srčna čakra, sončni pletež, sakralna ter korenska čakra – ima isto vlogo, kot jo ima pri nas, ljudeh. Poleg teh sedmih glavnih čaker imajo živali še ključno brahialno čakro ter manjše čakre na tačkah, nosu, ušesih in repu.

Brahialna glavna čakra – živalska čakra »ključ«

Brahialna glavna čakra se imenuje zato, ker skoznjo dostopa energija do brahialnega pleteža živcev – pomembne mreže notranje posode glave, vratu, prsi in štirih okončin. Prek te čakre lahko življenjska energija dostopa do vseh drugih čaker. Ko zdravimo nezaupljive ali živčne hišne ljubljenčke, je to pogosto najbližje mesto, ki se ga lahko dotaknemo. Ta čakra ima vpliv na odnos hišnega ljubljenčka do ljudi v njegovem življenju. Zato je zelo pomembna za kanaliziranje zdravilne energije. Brahialna čakra »ključ« leži na obeh straneh telesa na vrhu ramenskega predela. Lažje jo najdemo pri večjih živalih, saj je ta del telesa večji. Podržite Polarix nad njo za nekaj minut. Zdravilno energijo iz okolja in vašo energijo bo živalsko energijsko polje takoj zaznalo, ostalo se bo zgodilo samo po sebi.
Lokacija: na obeh straneh telesa v področju ramen.

Kronska čakra

Življenjska sila ali duševna energija hišnega ljubljenčka seva skozi kronsko čakro v avro in se od tu poveže z univerzalno inteligenco. Ta čakra leži na vrhu glave med ušesi. Čeprav je to pomembna čakra, prek katere zdravimo, vedno vsem živalim ni mogoče polagati Polarixa na to čakro. Nekaterim agresivnim, slabo socializiranim ali nervoznim hišnim ljubljenčkom to morda ne bo všeč. Ne polagajte Polarixa neposredno na glavo hišnega ljubljenčka, če ima težave z glavo. Če vaš hišni ljubljenček zavrača Polarix, ko se dotikate glave, prosite vašega veterinarja, da preveri, če ima kakšne fizične težave. Vpliv na glavo pa lahko dosežete prek brahialne čakre »ključ«, skozi katero pride energija do vseh ostalih čaker.
Lokacija: na vrhu glave med ušesi.

Čelna čakra

Če vaš hišni ljubljenček dovoli Polarix na svoji glavi, lahko uporabite to čakro za njegovo blagoslovitev ter mu pomagate, da čuti univerzalno ljubezen in se poveže z vso naravo. Ko energije stečejo, se živali ponudi priložnost razumeti namen in pomen vsega v njenem življenju. Čelna čakra je v središču čela nad očmi. Živali v stresu, depresivne in zlorabljene živali imajo čelno čakro povsem zaprto.
Lokacija: čez čelo in nad očmi (višje kot pri ljudeh).Grlna čakra

Kdor je imel hišnega ljubljenčka ali je imel opravka z živalmi, ve, da komunicirajo z nami in med seboj. Samo ljudje uporabljamo besede. Živali komunicirajo z nami na zelo kompleksen in razumljiv način. Njihova komunikacija je včasih brez glasu; vsak dan moramo preveriti njihovo počutje, zdravje in jim pomagati. Najbolj enostavno to storimo s polaganjem rok, veliko bolj uspešno pa s Polarixom. Živali navzven pošiljajo zelo močne komunikacijske signale, naša naloga pa je – kjer seveda zdravljenje igra veliko vlogo – da poslušamo. Polarix na tej čakri pomaga sprostiti ujeto energijo oziroma odvečno energijo njihove frustrirane, nerazumljene ali spregledane komunikacije. Grlna čakra je zlahka blokirana, ko hišni ljubljenček s težavo poskuša izraziti informacijo ljudem v njegovem življenju. Polarix polagamo na grlno čakro tistim živalim, ki imajo prekinjen primeren kontakt z drugimi živalmi ali ljudmi in se ne morejo izraziti. Takšne živali so lahko iz domov, kjer so jih zlorabljali ali nekam zaklenili ali priklenili za dolgo časa, ali pa so prišle iz vzrejnih mest, kjer je bila mati z mladiči v prostoru ali kletki brez primerne socializacije ali oskrbe. Grlno čakro najdemo zadaj na vratu ali prek grla, vendar ne smemo nikoli držati, prijemati ali stiskati žival na tem mestu. Svojo roko s Polarixom držite rahlo spodaj, da žival zdravite. Nekaterim hišnim ljubljenčkom namreč ne bo všeč, če boste imeli roko tukaj. Zdravljenje na tej čakri pomaga žival zaščititi pred negativno energijo, ki napade telo na fizični, mentalni in čustveni ravni.
Lokacija: pod spodnjo čeljustjo prek vratu in na hrbtu na vratu.

Srčna čakra

Zdravilčeva srčna čakra je med tem, ko polagamo Polarix, vedno popolnoma odprta. Preden začnemo zdraviti, moramo zagotoviti, da je naša srčna čakra uravnotežena, ker prek tega energijskega središča dajemo in sprejemamo ljubezen. Srčna čakra je pomembna pri premikanju duhovnih energij od živali do človeka in obratno. Vedno je dobro zdraviti prek tega področja, kakor tudi prek čakre sončnega pleteža, pred vsako spremembo v življenju ali rutini hišnega ljubljenčka in po njej. Srčno čakro vedno obravnavamo po odstavitvi (tako pri materi kot pri mladiču), preden novemu mladiču predstavimo nove stanovalce v hiši, po izgubi živalskega prijatelja ali po spremembi doma. Vsekakor pa moramo zdraviti na tej čakri novega hišnega ljubljenčka, ki pride v naše življenje. Prek te čakre lahko hišni ljubljenčki odvržejo vrsto blokad, ki jih človek sprosti s solzami. Živali čutijo popolnoma enaka čustva, ki jih ljudje sprostijo z jokom, in ko damo Polarix na srčno čakro, ljudem v okolici pogosto gre na jok. Bolečina, šok, hospitalizacija, bolezen, stres, dolgčas, psihična in fizična zloraba ter pomanjkanje ljubezni zaprejo energijski tok skozi to čakro.
Lokacija: zadaj nad središčem prsnega koša, spredaj nasproti prsim in prsi spodaj (na območju srca in prsi).

Čakra sončnega pleteža

Hišni ljubljenčki s prebavnimi težavami, prenapeti ali zaskrbljeni ter žalujoče živali in živali v stiski imajo pogosto energijsko blokado okrog področja čakre sončnega pleteža. Motnja v tej čakri lahko poslabša trebušne težave in povzroči probleme z obnašanjem živali. To čakro namreč prizadenejo čustva živali. Živali imajo v stresu to čakro povsem izčrpano. Ko polagamo Polarix na čakro sončnega pleteža, pogosto prihaja iz trebuha kruljenje ali sprostitev vetrov. Polaganje Polarixa na to čakro je zelo pomembno za zdravljenje psov po tekmah, ko adrenalin ob sindromu »beg ali boj« pogosto blokira to čakro.
Lokacija: v središču na hrbtu med srčno in sakralno čakro (v zgornjem delu prsi, nekaj centimetrov od prednjih nog).

Sakralna čakra

Ta čakra je povezana s kronsko in čelno čakro prek zdravilne uravnoteževalne življenjske sile, ki teče skozi hrbtenico. Sakralna čakra je na koncu kraniosakralnega sistema in je tako v sozvočju s telesnimi ritmi. To čakro prizadenejo poškodbe ali šok v glavi in hrbtu. Sakralna čakra slabo deluje pri nekaterih psih močnih barv, pri katerih sta tudi obraz in gobec (glava) določene močne barve (rotvajler, doberman, nemški ovčar, beauceron …), ali pri psih, ki se preveč trudijo z vodenjem. Velik del kaotične čustvene in mentalne energije se lahko sprosti prek polaganja Polarixa na to čakro. Sakralna čakra ima tudi vlogo v varnosti in vzgoji. Zdravljenje na tej čakri še posebej potrebujejo samice v času gonitve, breje živali in živali z navidezno brejostjo. Tudi živali, ki imajo kakršne koli težave s hrbtenico, potrebujejo Polarix na tej čakri.
Lokacija: v središču kolčne regije hrbtenice (na trebuhu nad spolnimi organi).

Korenska čakra

To je področje, kjer zdravimo »za prizemljitev« našega hišnega ljubljenčka oziroma ga prestavimo »dol na zemljo«. Večina živali ne zavrača, da jim položimo Polarix na to čakro. Korenska čakra je na mestu, kjer se rep pridruži telesu. Polarix na tem mestu jim pomaga, da se znebijo zmedenosti, ki jim jo ustvarimo mi z omejitvami življenjskega stila. To čakro vznemirijo kakršne koli fizične težave, vključno s težavami mišično-skeletnega sistema. Prizadene jo tudi ločitev ali izguba ter prezgodnja odstavitev od seskov.
Lokacija: na koncu hrbta, kjer se začne rep.

 

 

Zelo jim pomagamo, ko jim Polarix obesimo okrog vratu. Uporabimo priloženo bombažno vrvico, ki ne moti delovanja Polarixa in energijskega polja okrog vratu. Lahko pa ga položimo tudi na njihovo ležišče. Same ga bodo pogosto premaknile tako, da jim bo najbolje del. In nič nenavadnega ni, če si Polarix prilastijo in ne pustijo, da jim ga odstranimo. Če imamo več živali, naj ima vsaka svojega, da ga ni treba nobeni jemati. Sicer pa isti Polarix uporabljamo po potrebi za vse živali. Ne nazadnje v težavah pomaga tudi nam ljudem.

Ko Polarix položimo na čakro, »steče« v telo več prane. Če živali to prija, smo storili veliko, da ne bo zbolela. Če ji ne prija, Polarixa ne polagamo na izbrano čakro. Poskusimo na več čakrah. Da bi povsem zavarovali žival pred boleznijo, ga polagamo na vse čakre. Živali jih imajo več kot človek.

Dotok več prane lahko žival tudi vznemiri. Zato začnemo počasi, najprej ga polagamo za nekaj minut. Posebno skrbni moramo biti pri polaganju na glavo. Polaganje ponovimo večkrat na dan. Če pa vidimo, da več prane živali prija, podaljšamo čas ali pa ga kužku obesimo kar okrog vratu.


 

ČAKRE PRI ŽIVALIH

Energijsko polje živali je širše kot pri ljudeh. Živali imajo močan nagon za preživetje; njihove avre težijo k vsrkanju več energije in informacij kot človeške. Živali prejemajo in oddajajo energijo skozi vsako čakro in se močno odzivajo na subtilne vibracije in spremembe iz okolja. Večina živali ima osem glavnih čaker, ki močno vplivajo na njihovo počutje, obnašanje. Glavnih sedem – kronska čakra, čakra tretjega očesa, grlna in srčna čakra, sončni pletež, sakralna ter korenska čakra – ima isto vlogo, kot jo ima pri nas, ljudeh. Poleg teh sedmih glavnih čaker imajo živali še ključno brahialno čakro ter manjše čakre na tačkah, nosu, ušesih in repu.

Brahialna glavna čakra – živalska čakra »ključ«

Brahialna glavna čakra se imenuje zato, ker skoznjo dostopa energija do brahialnega pleteža živcev – pomembne mreže notranje posode glave, vratu, prsi in štirih okončin. Prek te čakre lahko življenjska energija dostopa do vseh drugih čaker. Ko zdravimo nezaupljive ali živčne hišne ljubljenčke, je to pogosto najbližje mesto, ki se ga lahko dotaknemo. Ta čakra ima vpliv na odnos hišnega ljubljenčka do ljudi v njegovem življenju. Zato je zelo pomembna za kanaliziranje zdravilne energije. Brahialna čakra »ključ« leži na obeh straneh telesa na vrhu ramenskega predela. Lažje jo najdemo pri večjih živalih, saj je ta del telesa večji. Podržite Polarix nad njo za nekaj minut. Zdravilno energijo iz okolja in vašo energijo bo živalsko energijsko polje takoj zaznalo, ostalo se bo zgodilo samo po sebi.
Lokacija: na obeh straneh telesa v področju ramen.

Kronska čakra

Življenjska sila ali duševna energija hišnega ljubljenčka seva skozi kronsko čakro v avro in se od tu poveže z univerzalno inteligenco. Ta čakra leži na vrhu glave med ušesi. Čeprav je to pomembna čakra, prek katere zdravimo, vedno vsem živalim ni mogoče polagati Polarixa na to čakro. Nekaterim agresivnim, slabo socializiranim ali nervoznim hišnim ljubljenčkom to morda ne bo všeč. Ne polagajte Polarixa neposredno na glavo hišnega ljubljenčka, če ima težave z glavo. Če vaš hišni ljubljenček zavrača Polarix, ko se dotikate glave, prosite vašega veterinarja, da preveri, če ima kakšne fizične težave. Vpliv na glavo pa lahko dosežete prek brahialne čakre »ključ«, skozi katero pride energija do vseh ostalih čaker.
Lokacija: na vrhu glave med ušesi.

Čelna čakra

Če vaš hišni ljubljenček dovoli Polarix na svoji glavi, lahko uporabite to čakro za njegovo blagoslovitev ter mu pomagate, da čuti univerzalno ljubezen in se poveže z vso naravo. Ko energije stečejo, se živali ponudi priložnost razumeti namen in pomen vsega v njenem življenju. Čelna čakra je v središču čela nad očmi. Živali v stresu, depresivne in zlorabljene živali imajo čelno čakro povsem zaprto.
Lokacija: čez čelo in nad očmi (višje kot pri ljudeh).Grlna čakra

Kdor je imel hišnega ljubljenčka ali je imel opravka z živalmi, ve, da komunicirajo z nami in med seboj. Samo ljudje uporabljamo besede. Živali komunicirajo z nami na zelo kompleksen in razumljiv način. Njihova komunikacija je včasih brez glasu; vsak dan moramo preveriti njihovo počutje, zdravje in jim pomagati. Najbolj enostavno to storimo s polaganjem rok, veliko bolj uspešno pa s Polarixom. Živali navzven pošiljajo zelo močne komunikacijske signale, naša naloga pa je – kjer seveda zdravljenje igra veliko vlogo – da poslušamo. Polarix na tej čakri pomaga sprostiti ujeto energijo oziroma odvečno energijo njihove frustrirane, nerazumljene ali spregledane komunikacije. Grlna čakra je zlahka blokirana, ko hišni ljubljenček s težavo poskuša izraziti informacijo ljudem v njegovem življenju. Polarix polagamo na grlno čakro tistim živalim, ki imajo prekinjen primeren kontakt z drugimi živalmi ali ljudmi in se ne morejo izraziti. Takšne živali so lahko iz domov, kjer so jih zlorabljali ali nekam zaklenili ali priklenili za dolgo časa, ali pa so prišle iz vzrejnih mest, kjer je bila mati z mladiči v prostoru ali kletki brez primerne socializacije ali oskrbe. Grlno čakro najdemo zadaj na vratu ali prek grla, vendar ne smemo nikoli držati, prijemati ali stiskati žival na tem mestu. Svojo roko s Polarixom držite rahlo spodaj, da žival zdravite. Nekaterim hišnim ljubljenčkom namreč ne bo všeč, če boste imeli roko tukaj. Zdravljenje na tej čakri pomaga žival zaščititi pred negativno energijo, ki napade telo na fizični, mentalni in čustveni ravni.
Lokacija: pod spodnjo čeljustjo prek vratu in na hrbtu na vratu.

Srčna čakra

Zdravilčeva srčna čakra je med tem, ko polagamo Polarix, vedno popolnoma odprta. Preden začnemo zdraviti, moramo zagotoviti, da je naša srčna čakra uravnotežena, ker prek tega energijskega središča dajemo in sprejemamo ljubezen. Srčna čakra je pomembna pri premikanju duhovnih energij od živali do človeka in obratno. Vedno je dobro zdraviti prek tega področja, kakor tudi prek čakre sončnega pleteža, pred vsako spremembo v življenju ali rutini hišnega ljubljenčka in po njej. Srčno čakro vedno obravnavamo po odstavitvi (tako pri materi kot pri mladiču), preden novemu mladiču predstavimo nove stanovalce v hiši, po izgubi živalskega prijatelja ali po spremembi doma. Vsekakor pa moramo zdraviti na tej čakri novega hišnega ljubljenčka, ki pride v naše življenje. Prek te čakre lahko hišni ljubljenčki odvržejo vrsto blokad, ki jih človek sprosti s solzami. Živali čutijo popolnoma enaka čustva, ki jih ljudje sprostijo z jokom, in ko damo Polarix na srčno čakro, ljudem v okolici pogosto gre na jok. Bolečina, šok, hospitalizacija, bolezen, stres, dolgčas, psihična in fizična zloraba ter pomanjkanje ljubezni zaprejo energijski tok skozi to čakro.
Lokacija: zadaj nad središčem prsnega koša, spredaj nasproti prsim in prsi spodaj (na območju srca in prsi).

Čakra sončnega pleteža

Hišni ljubljenčki s prebavnimi težavami, prenapeti ali zaskrbljeni ter žalujoče živali in živali v stiski imajo pogosto energijsko blokado okrog področja čakre sončnega pleteža. Motnja v tej čakri lahko poslabša trebušne težave in povzroči probleme z obnašanjem živali. To čakro namreč prizadenejo čustva živali. Živali imajo v stresu to čakro povsem izčrpano. Ko polagamo Polarix na čakro sončnega pleteža, pogosto prihaja iz trebuha kruljenje ali sprostitev vetrov. Polaganje Polarixa na to čakro je zelo pomembno za zdravljenje psov po tekmah, ko adrenalin ob sindromu »beg ali boj« pogosto blokira to čakro.
Lokacija: v središču na hrbtu med srčno in sakralno čakro (v zgornjem delu prsi, nekaj centimetrov od prednjih nog).

Sakralna čakra

Ta čakra je povezana s kronsko in čelno čakro prek zdravilne uravnoteževalne življenjske sile, ki teče skozi hrbtenico. Sakralna čakra je na koncu kraniosakralnega sistema in je tako v sozvočju s telesnimi ritmi. To čakro prizadenejo poškodbe ali šok v glavi in hrbtu. Sakralna čakra slabo deluje pri nekaterih psih močnih barv, pri katerih sta tudi obraz in gobec (glava) določene močne barve (rotvajler, doberman, nemški ovčar, beauceron …), ali pri psih, ki se preveč trudijo z vodenjem. Velik del kaotične čustvene in mentalne energije se lahko sprosti prek polaganja Polarixa na to čakro. Sakralna čakra ima tudi vlogo v varnosti in vzgoji. Zdravljenje na tej čakri še posebej potrebujejo samice v času gonitve, breje živali in živali z navidezno brejostjo. Tudi živali, ki imajo kakršne koli težave s hrbtenico, potrebujejo Polarix na tej čakri.
Lokacija: v središču kolčne regije hrbtenice (na trebuhu nad spolnimi organi).

Korenska čakra

To je področje, kjer zdravimo »za prizemljitev« našega hišnega ljubljenčka oziroma ga prestavimo »dol na zemljo«. Večina živali ne zavrača, da jim položimo Polarix na to čakro. Korenska čakra je na mestu, kjer se rep pridruži telesu. Polarix na tem mestu jim pomaga, da se znebijo zmedenosti, ki jim jo ustvarimo mi z omejitvami življenjskega stila. To čakro vznemirijo kakršne koli fizične težave, vključno s težavami mišično-skeletnega sistema. Prizadene jo tudi ločitev ali izguba ter prezgodnja odstavitev od seskov.
Lokacija: na koncu hrbta, kjer se začne rep.

 

 

Izkušnje uporabnikov

 • Tri sam godine imala jake bolove u glavi 2 cm lijevo od tjemena. Sve su mi snimali, nisu ništa našli, a lijekovi uglavnom ne pomažu. Držala sam Polarix na tom mjestu po 2 do 3 minute i bolovi su potpuno nestali. 
  L. K.
 • Že prva objava o Polarixu v reviji Misteriji me je navdušila in vedela sem, da ga moram imeti. Sedaj ga uporabljamo vsi v družini. Polagam si ga na boleča mesta ali na čakre. Tudi spim z njim. Ker pomaga in je cenovno dostopen, ga priporočam iz srca.
  Tanja (51 let), pisarniška delavka
 • Moje izkušnje so pozitivne. Voda dobi nov, boljši okus. Če ga postavim na boleče mesto, bolečina izgine. Uporabljamo ga vsi v družini. Pri sinu je migrena popustila v 5 minutah in namesto bruhanja je prišel na večerjo. Kašelj se v 5 minutah umiri in prehlad se ne razvije naprej. Ocena: odlično.
  Manca (50 let), vodja podjetja
 • Polarix sem kupila, ker sem do zdaj zaupala reviji Misteriji in vedela, da mora pomagati. Tako se je tudi izkazalo. Uporabljava ga oba s partnerjem. Opazila sva spremembe na sebi in v notranjosti hiše. Meni je pomagal pri motnjah spanja in vaginalnih problemih. Partnerju so se pozdravili hemoroidi in želodec. Kasneje sem ga posodila tudi tašči in tastu; bila sta zelo zadovoljna, saj jima je odstranil bolečine v glavi in ledvicah. V kratkem času bom kupila še enega!
  Metka Š. (29 let), študentska slavistike
 • Polarix imam le nekaj tednov. Ta čas sem ugotovil, da se mi je bistveno izboljšalo spanje, saj ga imam ponoči pod vzglavnikom. Ne prebujam se tako pogosto kot prej, spanje je trdnejše. Tudi na potrebo grem ponoči manjkrat; prej petkrat, sedaj trikrat. Uporabljam ga sicer vsak dan tudi na drugih mestih, a za enkrat drugih izboljšav ne opažam. Verjetno je potrebno dlje časa, da se izboljšajo še dolgotrajne težave, na primer s prostato, čeprav imam vtis, da je zmanjšanje števila nočnih potreb lahko vpliv Polarixa tudi na prostato.
  Zvone (77 let), upokojenec
 • »Z velikim veseljem bom podelila res dobre in opazne učinke Polarixa na moje zdravje. Prejšnji teden sem prebolevala virozo. Ko sem ga začela "uporabljati", sem opazila, kako so se mi odprli sinusi, tudi kašljati "sem začela" v smislu izkašljevanja, izboljšalo se je spanje, imela sem več energije. Dobro bi bilo, če bi si imela še enega ves čas v službi, saj dnevno delam z ljudmi, ki so v stiski.«
  Polona, 52 let, socialna delavka
 • Polarix sem prejela v dar za rojstni dan. Najprej niti nisem vedela, kaj naj z njim. Ko sem ga končno preizkusila, sem ugotovila, da se bolje počutim. Vedno ga imam s seboj v toaletni torbici. Najprej sem ga posojala prijateljem, s katerimi smo se več dni družili, a so si kmalu kupili svojega ali pa ga je tudi njim kdo podaril. Zelo se prilagodi telesu in ni moteč, ko ga nosim. Svetujem le, da ga ne pozabite na trebuhu ali križu, ko se vam mudi v sanitarije … hihihi.

  Breda Z.
 • Pred dvema letoma sem dobila diagnozo rak na levi dojki. Tumor so mi uspešno odstranili in mi hkrati vzeli štiri varovalne bezgavke, ki so bile na srečo čiste. Takrat sem se na priporočilo sodelavca odločila za nakup Polarixa. Uporabljam njegovo najmanjšo verzijo. Zvečer, preden grem spat, si ga ovijem okoli leve dlani. Občutek imam, da mi pomaga lajšati topo bolečino, ki se seli po celotni roki, kar je posledica odvzetih bezgavk. Vsekakor je bil nakup vašega izdelka pravilna odločitev.
  Karmen L.
 • Najprej smo si kupili veliki Polarix, ki ga imamo v dnevnem prostoru za pozitivno vzdušje. Sama imam pogoste glavobole. Takrat pa si namestim tja, kjer me boli, majhen Polarix proti bolečinam. Če to naredim takoj, ko začutim bolečino, glavobol izgine. Polarix imam vedno pod vzglavnikom; ko grem od doma, pa ga tudi vedno vzamem s seboj.
  Vera A., 68 let, dipl. ekonomistka
 • Kar nekaj časa že uporabljam Polarix za lajšanje občasnih težav. V začetku epidemije me je mesec in pol bolel zob. Vsak dan pred spanjem sem si Polarix polagala na lice, ponoči pa sem ga dala pod blazino. Najbrž zato ni prišlo do močnega zobobola in sem laže dočakala zobozdravnika. 
  Če se kak dan počutim slabše, si ga za pet minut položim na vsako čakro. Velikokrat ga nosim kar s seboj v žepu ali okrog vratu. Opazila sem, da mi je vsakič čez par dni bolje. 
  Milena Š., 67 let, upokojenka
 • Ne vem, kako naj napišem, da boste verjeli, vendar jaz brez Polarixa ne morem normalno hoditi. Če ga ne nosim okrog vratu, me pri hoji vedno zanaša, zato moram hoditi zelo počasi, sicer je videti, kakor da sem pijana. Tudi krvni tlak mi brez Polarixa zelo niha, tako pa ga imam v mejah normale. Lahko bi rekla celo, da vpliva tudi na moje psihično počutje. 
  Prvi se mi je zlomil na mestu, kjer je bila luknjica za vrvico, tako da sem morala naročiti novega. Tega nikoli ne snamem, na sebi ga imam tudi med spanjem. Nošenje Polarixa zelo priporočam. 
  Lila Čausevič
 • S Polarixom pod vzglavnikom spim kot medved. Zbudim se spočita. Imela sem obdobja, ko sem se borila z nespečnostjo, potem sem na spletu zasledila, da Polarix te težave reši ...
  Urška U., 35 let, medicinska sestra
 • Vam povem, da mi je Polarix en čas res zelo pomagal, zdaj, ko bolezen napreduje, pa ne deluje več tako, kot bi moral. 
  Marjeta K.
 • Uporabljam 54 mm širok pozlačeni disk. Vsako zgodnjo pomlad trpim zaradi alergije na cvetenje; srbijo me oči, imam izcedek iz nosu in zamašene čelne sinuse. Tukaj uporabim disk - dam ga na čelo. Sinusi in nos se odmašijo in laže diham skozi nos. Disk uporabljam tudi pri bolečinah v hrbtu, in sicer tako, da ga postavim, ko sedim ali ležim, na boleč predel. Bolečine izginejo po desetih do petnajstih minutah; a žal ne za vedno.
  Christine M., 67 let, upokojenka, Neumünster v Schleswig-Holsteinu
 • Diske imam že več kot eno leto in jih uporabljam ciljno pri bolečinah ali nemiru. Še posebej rada jih uporabljam v postelji, kjer me vsake toliko bolijo kolki ali vrat. Položim jih neposredno na boleče mesto, pri nemiru pa na sončni pleksus. Nočem biti več brez Polarixa.
  Franziska W., 68 let, upokojena po 45-tih letih dela
 • Diski Polarix mi povrnejo zdravje. Bolečine so izginile, blokade so se razrešile in moje počutje se je znatno izboljšalo. Moja voda za kavo, čaj in sadni sok se napolni z energijo, prav tako tudi voda za sobne rastline, in rezultat je impresiven. Sem zdrav! Dva majhna diska sta vedno v mojih nogavicah, in vse to je rešilo tudi moje težave s prekrvavitvijo. Dva majhna diska, ki sem jih vsak dan položil na oči, sta preprečila solzenje. Po vadbi za mišice si diske postavim na boleče mišice in takoj pride do olajšanja.
  Klaus Eichhorn, Kirchheim-Teck
 • Včasih si človek želi več in hitrejšo pomoč od diskov. Navsezadnje si lahko. Pravijo, da pogosto vodijo do želenih rezultatov. Pomagajo odpraviti bolečine in olajšajo življenje, ne da bi bilo treba jemati zdravila.
  O. Boeckle
 • Ime mi je Dorett K. Stara sem 49 let in živim v Weimarju v Thüringnu. Že nekaj let imam bolečine,  zato ne morem delati. Pred nekaj meseci sem si kupila majhen disk Polarix za okrog vratu in ga nosim vsak dan! Pred kratkim sem si kupila še kristal šungit v obliki obeska, ki ga tudi nosim. Tako imam odtočne in dotočne sile in počutim se zelo dobro! Zagotovo bi kupila še en Polarix disk, če bi se sedanji polomil. Veliko se ukvarjam z energijskimi silami in moje velike sanje so imeti svoj inštitut za alternativno medicino. Tam bi delala z zdravilnimi močmi diska Polarix. Kupila bi še večvaljni oscilator - ki je veliki brat Polarixovega diska - in tako pomagala ljudem!
  Dorett K.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?